Als u bij uw -gewaardeerde- reactie (even doorscrollen tot beneden) uw emailadres vermeld zullen wij, indien gewenst, reageren op uw reactie.
(Zonder deze vermelding kunnen we niet reageren.....)
Omdat we vaak onderweg zijn en soms beperkt over internet beschikken 
kan het beantwoorden wel even op zich laten wachten.
**********

Gerben en Sietske (12:33, 8 apr 2017)
Ha die Fred en Els, Fijn dat jullie weer gaan!!!! Het leven van een camperaar is zo slecht nog niet. Wj zijn net weer thuis, een half jaar waren we onderweg en we hebben het erg naar onze zin gehad. Vaak stonden we op "jullie"plekjes. We zijn zo'n 4 maanden in Portugal geweest, een fijn land. Een keer zijn we in Ferraguda weggestuurd door de politie. We hebben ons steeds veilig gevoeld, veel gezien en met leuke mensen contact gehad.
Frits en Ellen (19:15, 15 mrt 2017)
Wat een heerlijke verhalen over jullie zelf, de camper en de reizen. Volgend jaar ga ik eindelijk ook met pensioen en dan willen we onze caravan inruilen voor een camper. Ikke (Ellen) ben al heerlijk aan het genieten met het lezen van allerlei blogs van Camperaars. Jullie wonen bij ons in de buurt tenminste in de 2 weekjes dat jullie thuis zijn. Wij wonen in Maastricht :)
Ik zal hier zeker vaker komen lezen en kijken waar jullie weer zijn. Geniet van jullie trips en vergeet ze niet hier op te schrijven.
Groetjes, Ellen.
ellen.stempher@gmail.com
Agnes en Alain (16:53, 11 feb 2017)
Wij zijn in blijde verwachting van onze eerste camper , deze maand zouden we hem hebben, maar we zijn wel al maanden aan het plannen. Jullie reisverhalen zijn wel een goede informatiebron, leuk om jullie reisverslagen te lezen. Bedankt daarvoor en misschien komen we mekaar ergens onderweg eens tegen groetjes van ons 2
willy-annie vandermeiren(perk-belgie)15/01/2017 (10:43, 15 jan 2017)
Heel leerzaam,de reis naar Polen,de beschrijving van de route,de bezienswaardigheden ed.
Echt om van te snoepen.
willy.vandermeiren@hotmail.com
Jaap van Lottum (21:45, 11 jan 2017)
Beste CP-vrienden,d
Wij camperen nu een jaar of 6. Wij camperen vooral op off. CP-plaatsen. Jullie doen het veel meer ongepland en gaan staan waar het maar uitkomt. Het nadeel daarvan is dat je dan vaak op dezelfde plaatsen komt. Wij gaan julliie stijl ook meer proberen. Heb je de coordinaten van de winterreis Spanje Portugal'voor ons?
jvlottum@hotmail.com
Willy Van Laere (11:46, 22 dec 2016)
Ben nog maar vijf minuten jullie website aan het bekijken en vindt hem heel informatief. Ga hem vanavond eens verder uitdiepen.
lida en andre (8:42, 13 dec 2016)
zin beginnende camperaars zijn erg blij met de reisverslagen
gijs van leeuwen (11:09, 12 dec 2016)
ik heb dus weer eerst gemauwd en toen gekeken ik ben je boek aan het lezen en heb het even gedownload en ga het helemaal lezen dank je wel
gr. gijs
gijs van leeuwen (10:19, 12 dec 2016)
allereerst wens ik jullie betere tijden toe
maar je had gevraagd met je boek maken in pdf is het makkelijkst om te maken en te downloaden
want ik denk dat de meeste mensen dat het fijnste is
groetjes gijs en een super leven hier en zeker ook in de camper in 2017 18 19 20 ...............................byby
Willy en Annie (8:24, 3 dec 2016)
Aan u, een heel vlug herstel gewenst,uw reisverslagen zijn heel fijn en leerzaam. Fijne grts. Willy en Annie uit Belgie